Blinit

Blinit

Alkuvuosi on sesonkikautta ihanan suolaisille ja herkullisille blineille. Blinit ovat jo 1800-luvulta saakka nautiskeltua kausiherkkua. Aikoinaan blinejä on nautittu aatelisten piirissä, mutta nykyjään ne ovat valloittaneet tiensä monien perheiden sydämiin. Blinit ovat sisältä meheviä ja pinnalta rapeita, sillä ne paistetaan voissa. Blinit ovat mainiota ruokaa illanistujaisiin, kokoontumisiin tai vaikka treffeille.

Hinta 38,00 €/henkilö:

  • Blinit 3 kpl (sis. mäti, punasipuli & smetana)

Lisätäytteet 3,50 €/täyte/henkilö:

  • Savuporotäyte
  • Sienisipulisalaatti
  • Kylmäsavulohitäyte

Jos tilaisuuteen halutaan pöytiintarjoilu, tarvitaan silloin yleensä 2 tarjoilijaa. Yhden tarjoilijan hinta on 45€/tunti (sunnuntaisin 50€/tunti).

Säilytämme ruokia oikeaoppisesti. Huomioithan kuitenkin ruokia noutaessasi, että niiden säilytysvastuu siirtyy pitopalvelulta asiakkaalle noudon yhteydessä.

Halutessasi voit vaihtaa menussa käytettävän lihan broileriin tai kalaan. Kysy rohkeasti lisää, katso yhteystiedot.

Järjestämme erilaisia juhlatilaisuuksia esim. muistotilaisuudet Kristiinan Salongissa tai asiakkaan valitsemissa tiloissa. Viihtyisissä tiloissamme Lappeenrannan Linnoituksessa on tilaa 45 henkilölle.

Laskutamme tilaajan vahvistaman henkilömäärän mukaisesti.

Ruokailun yhteydessä erikseen tilatuista kahvileivistä veloitamme 5 € / hlö. Tuotteemme ovat laktoosittomia. Erikoisruokavalioihin tulee 10 € / hlö lisämaksu. Hinnoissa huomioidaan lapset, alle 2- vuotiaat ilmaiseksi ja alle 10- vuotiaat puoleen hintaan. Pöytäliinoista veloitamme 8 € / kpl. Tilavuokra 45 € (kokoukset yms. tilaisuudet) Iltaisin kello 18:00 jälkeen veloitamme tarjoilijasta 45 € / tunti.

Alle 25 hengen tilaisuuksissa veloitamme tarjoilijasta 45 € / tunti tilaisuuden vaatimalta ajalta. Sunnuntaisin veloitamme 50 € / tunti kaikista keittiö- ja tarjoiluhenkilökuntaan kuuluvista työntekijöistä.

Kotona pidettävissä tilaisuuksissa veloitamme kustakin tarjoilijasta 44 € / tunti. Kuljetuksista veloitamme verohallinnon matkustussäännön mukaisen kilometrikorvauksen. Hintamme sisältävät ALV:n.

Olemme valmiita neuvottelemaan asiakkaan kanssa hänen omista toivomuksistaan.

Säilytämme ruokia oikeaoppisesti. Huomioithan kuitenkin ruokia noutaessasi, että niiden säilytysvastuu siirtyy pitopalvelulta asiakkaalle noudon yhteydessä.